Hei og Velkommen
Are you looking for a creative photographer with an eye for details?

My name is Inese and I am a Photographer.

I create colorful images that 

I work with expressive clients to create unique images that will live for generations. That all with high professionalism and respect for your individuality.

@InesePhoto

It is very easy and pleasant to work with Inese. Professional attitude, excellent photo education, and talent developed over time are the qualities why Inese can always be trusted!

Hedda & Håkon

Inese er superflink, veldig hyggelig og en profesjonell fotograf! Vi hadde en super opplevelse med henne som fotograf ved vår forlovelses-fotoshoot. Hun var flink til å få frem naturlige bilder av oss og vi er superfornøyd med resultatet. Anbefales

Anbefaler sterkt Inese photo. Vi er kjempefornøyd med bildene våre og Inese var veldig hyggelig «å jobbe med». Hun er både dyktig og morsom og hun lager en avslappende stemning under photo shooten :)

Hun er utrolig sprudlende, morsom og har et stort hjerte som preger bildene hun tar og stemningen hun skaper. Hun fanger ikke bare de store øyeblikkene men også de små og søte millisekundene og de fineste detaljene. Vi sitter igjen med et fantastisk utvalg bilder som vi kommer til å være takknemlige for resten av livet.

A very professional approach, while it's still very easy to work with Inese. Pictures are great !!!

I strongly recommend Inese as a specialist in her field !!!!

Most Recent Blog posts

Check availability

+47 92 50 7777

Drammen, Norway

©Inese Photo | 2020 | Org nr:922 226 458