top of page

Bryllup på Villa Malla og vielse i Skoger nye kirke

Updated: Oct 6, 2022

If I would need to describe this wedding in one word, it would be - goofy. We had so much fun. Multiple people asked if I was a friend of the couple, which by the way is a very common question I get. But no, we have never met outside them being my client and me the photographer.

Sasha & Anders are a total dream client. You might ask, what makes one a dream client? Dream clients trust in you, they also are very chill about how I create the images and are fine with me experimenting. Dream clients love to have fun, and for the most part, are up for shenanigans like jumping into the water, and being goofy and silly. Dream clients will want extra time for portraits, and dream clients will love how silly I can be with their family&freands because I am. I am so goofy and will do anything for a good laugh from the crowd because everyone looks better when they are having fun.
" Inese er den perfekte fotograf på alle måter. Hun fotograferte i vårt bryllup, og jeg har vanskelig for å tro at vi kunne hatt en bedre fotograf.


Hun var en god støttespiller fram til bryllupet, var alltid tilgjengelig og ga gode råd. Vi hadde også et møte før bryllupet hvor vi fikk snakket og blitt kjent, samtidig som vi gjorde en befaring på stedet vi ønsket å ta bilder. I bryllupet var hun helt imponerende. Hun er en nydelig person som skaper en fin atmosfære, selv når ting føles stressende og overveldende. Vi følte oss i så trygge hender både under familiebildene/gruppebildene, og da vi tok bildene av oss. Vi fikk god hjelp med posering og alt føltes velig naturlig og ikke minst kjempegøy og avslappende. Jeg følte virkelig at hun tok ansvar for at vi så bra ut på bildene, samtidig som hun gjorde stemningen så lett og ledig at fotoseansene bare føltes som en pause i en dag fyllt av inntrykk. Dette ikke minst fordi hun er kjempekreativ og finner på mange morsomme ting å gjøre på bildene, spontant. I tillegg var hun utrolig oppmerksom på våre behov og var behjelpelig langt utover hva jeg forventet av en fotograf, som for eksempel å gi oss vann, holde ting for oss, hjelpe meg med hår og slør utover dagen.


Inese sendte oss noen bilder bare noen få dager etter bryllupet - en tjeneste som vi satte utrolig stor pris på. Det er kjempegøy å kunne se og dele noen bilder fra dagen med en gang. Og bildene var så mye bedre enn vi kunne forestilt oss.


Jeg kommer til å anbefale Inese til alle jeg kjenner, og kommer helt klart til å kontakte henne dersom vi trenger en fotograf igjen en gang."


80 views0 comments
bottom of page